Casa Bressani, Buje, Kroatia

Vuokrattavana Casa Bressani, Kroatiassa, Istrian niemimaalla, Bujen kaupungissa, Bressanin kylässä 100 m2 talo.Talo sopii loistavasti 2 aikuiselle ja 2 lapselle tai toisilleen tutulle 2 pariskunnalle.Lisävuodemahdollisuus lapsille on...

lue lisää

Casa dei Boscarini, Buje, Kroatia

Vuokrattavana Casa dei Boscarini, Kroatiassa, Istrian niemimaalla, Bujen kaupungissa, Bressanin kylässä.280 m2 talon yläkerrassa on 3 kappaletta runsaan 20 m2 huoneita. Kaikissa huoneissa ilmastointi, suihku, WC ja jääkaappi sekä runsaasti...

lue lisää

Haaveiletko omasta loma-asunnosta Välimeren lämmössä?

Toteuta unelmasi ja hanki huoneisto Välimeren lämmössä. Tervetuloa keskustelemaan eri vaihtoehdoista kanssamme…

Olet ehkä huomannut miten ”perinteisissä” loma-asuntojen maissa kuten Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Kreikassa hintataso on karannut tavallisen ihmisen käsistä, täydellisesti.

Turkki, Romania, Bulgaria tai Viro saattavat kiinnostaa, mutta maiden yleinen turvallisuus askarruttaa ja virkamiesten rehellisyys jännittää tai jopa pelottaa.

Me välitämme loma-asuntoja Kroatiasta, Istrian niemimaalta, Novigrad-Cittanovan kaupungista ja sen läheisyydestä.

Istriaa kutsutaan Kroatian Toscanaksi ja Kroatian Provenceksi, emmekä ihmettele ollenkaan miksi. Istriassa on leppoinen tunnelma ja siellä lomailija voi huilata pois arjen väsymystä ja Suomen pimeyttä.

”Eläkepäiviä” viettämään Välimeren lämpöön.
Eläkkeellä, kun luut kolottavat, on mahtavaa nauttia lähes ympärivuotisesta auringonpaisteesta. Talvella harvoin mittari tipahtaa nollaan.

Asunnon hankinta on verrattoman viisasta siksikin, kun voit vuokrata asuntoa kavereillesi. Ihan itse tai meidän kauttamme.

Me välitämme huoneita ja huoneistoja, jotka sijaitsevat 300 – 500 metriä Välimeren rannasta.

Missä missä?
Istria on niemimaa ja osa Kroatiaa ja sijaitsee ”Venetsian vastarannalla”. Istrian tunnetuimpia kaupunkeja ovat Opatija, Pula, Rovinj, Porec, Novigrad-Cittanova (suomeksi Uusikaupunki) sekä Umag. Suomalaiset matkatoimistot tekevät valmismatkoja useisiin näistä kaupungeista.

Me toimimme Novigrad-Cittanovan kaupungissa, joka on 1400 vuotta vanha ja kuuluisa keskiaikainen kaupunki puolivälissä Istrian niemimaata, sen länsirannalla.

Novigrad sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sinne pääsee helposti myös omalla kulkuneuvolla Suomesta tai sitten vuokra-autolla lukuisilta lähellä sijaitsevilta lentokentiltä.

Seuraavassa muutamia matkaesimerkkejä;
Omalla ajoneuvolla Via Balticaa Tallinnasta 2550 km, Tukholmasta Ruotsin kautta 2550 km, Travemundesta Saksasta 1450 km, Rostockista Saksasta 1350 km.

Lentokoneella Zagrebista Kroatian pääkaupungista 350 km, Venetsiasta Italiasta 230 km, Trevisosta Italiasta 230 km, Ljubljanasta Sloveniasta 140 km tai Pulasta Kroatiasta 70 km.

Vaihtoehtoja on vaikka kuinka… Seuraavista kaupungeista olemme myös ajaneet vuokra-autolla Novigradiin: Berliini 1100 km, Milano 600 km, Munchen 580km, Wien 530 km. Matkaetäisyydet eivät ole pitkiä, kun vertaa vaikka matkaa Turusta Ouluun 600 km.

Novigradin kaupunki on ollut meille loistava valinta ja omistammekin sieltä kaksi huippuvarusteltua huoneistoa, joita myös vuokraamme. Novigrad on riittävän pieni mutta kuitenkin riittävän iso ja saksalaisten huippusesonkinakin elokuussa riittävän väljä, rauhallinen ja ennenkaikkea turvallinen kaupunki.

Novigradissa kaikki palvelut toimivat länsimaisella tavalla ja monella kielellä. Kroaatit ovat erittäin kielitaitoisia, ainakin rannikolla. Siellä pärjää englannilla, saksalla ja italialla. Italia on toinen kotimainen kieli, koska Istria kuului Italiaan vielä
vuonna 1953.

Siisteys on huippuluokkaa ja siitä jopa meidän suomalaisten olisi hyvä ottaa oppia melkein joka kantilta. Puhumattakaan ravintolapalveluista…..

Yhteistyökumppanimme Novigradissa
Me toimimme yhteistyössä paikallisen, tutun ja turvallisen kiinteistövälittäjän kanssa.

Epoca d.o.o. (osakeyhtiö) ja rouva Dusanka Starcevic, tuttavallisesti Duska, huolehtii kaikista asioista 100 % varmuudella ja hieman paremmin. 99 % hänen asiakkaistaan tulee Saksasta, Italiasta, Sloveniasta (jotka ostavat huimaa vauhtia loma-asuntoja) Irlannista, Englannista, Suomesta ja Ruotsista.

Useat suomalaiset perheet ovat ostaneet häneltä asunnon. Yhä useampi on kiinnostunut ja vielä useampi miettii.

Duska huolehtii tarvittaessa puolestanne kaikesta ”paperisodasta”.

Kauppakirjat, kaupanvahvistajalla käynnin, pankkitilin avaamisen, vakuutukset jne. Hän tekee puolestanne sopimukset vesilaitoksen, sähkölaitoksen ja puhtaanapidon kanssa. Kaupanteon jälkeen tulee mieleen vielä 1000 muuta asiaa, hän auttaa niissäkin. Hänellä on leegio yhteistyökumppaneita; remppamiehiä, sähkömiehiä, putkimiehiä, siivoojia, puutarhan hoitajia yms. Hän tietää edullisimmat kodintarpeiden ostopaikat ja neuvoo asiakkaitaan pelkästä hyvästä tahdosta. Tai kuten hän itse sanoo ”Asiakas on minulle paljon paljon enemmän kuin pelkkä asiakas”.

Juuri siitä syystä hänen toimistonsa Epoca on menestynyt niin hyvin.

Enää ei kannata pelkästään unelmoida, Novigrad on loistava kohde sijoittaa ja saada rahoille tuntuvaa tuottoa tulevaisuudessa. Asuntojen hinnat nousevat kovaa vauhtia, 10-20% vuodessa. Nyt jos koskaan nopeat syövät hitaat!

Älä enää viivyttele, tartu pankinjohtajaa sarvista ja tee elämäsi asuntokauppa!

Soita ja kysy lisää: 02 - 536 0010

Olemme tavoitettavissa joka päivä klo 9-21.

vesa.vieno@bussillaperille.net

tiina.vieno@bussillaperille.net

BP-Matkat Oy

Yrjäläntie 2 B 4

25130 Muurla

Huom! Tapaamiset vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 0963265-3

BP-Matkat Facebookissa:

Lähetä viesti

Vastaamme sähköpostilla tai puhelimitse.